POČETAK SERVIS REDOVNO ODRŽAVANJE KONTAKTI

SERVIS


U specijaliziranom Peugeot servisu posebno smo uspješni. Visokoškolovano osoblje Vama na usluzi, uz svu potrebnu opremu, pristup servisnoj dokumentaciji i bogato skladište rezervnih dijelova jamči da će Peugeot automobil najmanje biti u servisu, a najviše tamo gdje se najbolje osjeća -na cesti.

Naša usluga je mAKSiimalna - baš sve što poželite spremni smo riješiti - od redovnog održavanja, svih vrsta mehaničarskih, električarskih, limarskih i lakirerskih usluga, preko vulkanizacije i balansiranja kotača, kontrole i podešavanja ovjesa, održavanja i punjenja klima uređaja do kompjutorske dijagnostike svih elektronskih sustava na vozilu, bez obzira na elektronsku arhitekturu. Mi nismo jedan od ovlaštenih servisa, niti ćete u jamstvenom roku biti prisiljeni na plaćanje enormnih cijena i nepotrebnih radova, već se za Vaše vozilo brinemo tijekom i nakon isteka tvorničkog jamstvenog roka na najbolji mogući način - svaki dio vozila redovito kontroliramo kako bi odradili samo ono što je zaista potrebno, i time sveli

Vaše troškove na minimum, uz zadržavanje Peugeotove pouzdanosti, sigurnosti i iznad svega užitka u vožnji i udobnosti na cesti.


Više >>
Izrada web stranica: pivot.hr